About Us
About Us

Universul MP Kids Academy, povestea noastra

MP Kids Academy și-a deschis porțile în vara anului 2020, pentru toți copiii și adolescenții dornici de conexiune, dincolo de lumea online. Începând din acel moment, ne-am pus toată iubirea, atenția, dăruirea și energia în dezvoltarea de programe alternative de educație, care să-i ajute pe copii și pe adolescenți să se cunoască, să se îndrăgească în unicitatea lor și să se descopere în universul lor creativ. Drumul pe care am pornit e unul plin de entuziasm și încredere. Încredere în proiectele frumoase de viitor pe care le purtăm în minte și în suflet, din ce în ce mai creative și extinse la un nivel tot mai mare. Și entuziasm că putem fi martori la schimbările profunde pe care le exprimă copiii și adolescenții care ne trec pragul, cu fiecare modul de curs absolvit. Odată cu creșterea lor crește și bucuria noastră de a fi parte din procesul lor frumos de dezvoltare.

  • Echipa
  • Flexibilitate
  • Siguranta
  • Responsabilitate
About Us
About Us
About Us

Viziunea MP Kids Academy este o lume în care copiii au acces la informație, experiențe și mentori care să le deschidă întregul univers și care să le sprijine procesul de creștere, autocunoaștere și dezvoltare a încrederii în propria persoană.
Misiunea noastră este să fim alături de fiecare copil pe care îl întâlnim să-și atingă potențialul propriu prin programe alternative de educație și joacă creativă.
Valorile care ne ghidează întreaga activitate sunt: echipă, siguranță, flexibilitate, responsabilitate, profesionalism. Acestea sunt valorile pe care ne bazăm atunci când alegem cursurile MP Kids Academy, atunci când organizăm evenimentele dedicate copiilor și adolescenților care urmează cursurile noastre și, nu în ultimul rând, în fiecare întâlnire cu aceștia.

Dar cel mai bine poți să ne cunoști prin ceea ce facem.

Acceseaza cursurile MP Kids Academy
About Us

Trainerii nostrii

Vino alaturi de noi

Dacă ești un profesionist și ți-ar plăcea să te alături echipei noastre de traineri, hai să ne cunoaștem! Suntem mereu dornici să ne extindem oferta de cursuri.

Aplică pentru a deveni profesor
Shape Image
Shape Image
Shape Image