MP KIDS SHINE BRIGHT CHRISTMAS GALA

Shape Image One

MP KIDS GROUP – un hub educativ și creativ dedicat 100% copiilor și adolescentilor

La 2 ani de la înființare MP KIDS ACADEMY devine din ianuarie 2023 parte integrată a MP KIDS GROUP – un hub educativ și creativ dedicat 100% copiilor și adolescenților, structurat în: academie de cursuri, agenție de talente, organizare de evenimente și o emisiune educativă online. Anunțul a fost făcut de către Bianca Păduraru, fondatorul grupului, câștigătoare a două concursuri internaţionale de frumuseţe – Miss Globe International 2013 şi Miss Turism Globe 2018, pe scena Sălii Pictura a TNB cu ocazia galei aniversare MP KIDS SHINE BRIGHT CHRISTMAS GALA.
Construit pe baza a 3 piloni: educație, frumusețe și artă, MP KIDS ACADEMY este rezultatul unei dorințe de a crea un mediu productiv și inspirațional pentru tânăra generație, unde cursanții pot deprinde aptitudini pentru viitoarele cariere, accesând la alegere cursuri de Modelling, Design Vestimentar, Dans, Actorie, Engleză, Canto, Dezvoltare Personală și Bune Maniere, Dicție și Public Speaking. În 2 ani de activitate susținută și constantă, MP KIDS ACADEMY a adunat o comunitate puternică de copii, a călătorit și realizat proiecte cu și pentru copii în Iași, Oradea, Brașov, Pitești, Buzău, s-a dezvoltat pe mai multe paliere și a cooptat profesori titrați în diverse domenii pentru a acoperi cât mai multe nevoi în dezvoltarea și slefuirea viitorului tinerilor determinați și creativi. Din ianuarie 2023 MP KIDS ACADEMY lansează două noi cursuri: Educație Juridică și Educație Financiară pentru copii.

“Una dintre promisiunile pe care eu am făcut-o în momentul în care am câștigat primul concurs internațional a fost să construiesc un business prin care pot să ajut.

În periplul prin lume, ca reprezentant al României, am avut șansa să interactionez cu oameni care m-au ajutat să mă formez ca individ, să văd totul dintr-o altă perspectivă, să fiu hotărâtă, determinată și să fac tot ce îmi stă în putință să îmi urmez visul. Deși am avut șansa să lucrez într-un proiect TV în Coreea de Sud și într-o agenție internațională de modelling în China, am decis să rămân în țară și să activez ca antreprenor. Folosind parcursul meu drept exemplu și golurile pe care le-am simțit la nivel de îndrumare în anumite momente, am decis să iau lucrurile de la 0 și să le fac așa cum eu aș fi avut nevoie de ele. Așa s-a născut MP KIDS ACADEMY. La 2 ani de la înființare, zeci de copii trainuiți în cadrul academiei, 2 tabere pe an, participări la evenimente conexe în toată țara, ședinte foto, petreceri tematice, apariții TV, mi-am dat seama că este momentul să mai urcăm o treaptă, ceea ce înseamnă o structură mai bine definită, mai multe cursuri, o divizie separată de organizare de evenimente, o agenție de talente pentru copii și nu în ultimul rând o emisiune educativă online, totul sub aceeași umbrelă și anume MP KIDS GROUP.”
a declarat Bianca Paduraru, fondator MP KIDS GROUP

Prima gală ce a purtat semnătura MP KIDS ACADEMY – MP KIDS SHINE BRIGHT CHRISTMAS GALA s-a desfașurat pe 5 decembrie în Sala Pictura a Teatrului Național București, TNB. MP KIDS SHINE BRIGHT CHRISTMAS GALA a fost organizată pentru a celebra aniversarea a 2 ani de activitate a academiei, o comunitate închegată de peste 150 de copii absolvenți și a marca momentul de evoluție prin lansarea proiectului MP KIDS GROUP. Scena Sălii Pictura a TNB a acomodat un spectacol creativ, întocmit de la zero care a îmbinat momente de teatru, prezentări de modă, discursuri, fiind pentru 2 ore locul în care cei mai talentați absolvenți ai academiei și-au etalat cunoștintele acumulate. Evenimentul a avut și o puternică componentă sociala, îndreptându-și atenția către copii din categorii vulnerabile prin prezentarea și susținerea celei mai recente campanii apartinând SOS Satele Copiilor – “O vorbă bună”. În România peste 8.000 de copii sunt separați anual de familie și ajung în sistemul de protecție socială. An de an, acești copii trec prin trauma separării, care lasă urme grele și vine cu o avalanșă de gânduri și frici pentru ei. Evenimentul a fost organizat cu susținerea Barilla, Slik, Quality Service, HNI cosmetice.ro, Alexandra’s și iabilet.ro și se anunță a fi un eveniment anual cu mai multe valențe, cele mai importante fiind posibilitatea implicării a cât mai mulți absolvenți în organizare și desfașurare și susținerea de cauze sociale pentru copii.