Echipa MP Kids Academy

ProfesioniștiImplicați – Dedicați

About Us

Dani Oțil, trainer curs “Televiziune”

El este Dani. Îl cunoașteți deja, de la Neața cu Răzvan și Dani și X Factor, producții media extrem de populare, filmate în regim live. Dani este prezentator TV de peste 17 ani, este fost om de radio, și are o experiență bogată în prezentarea unor evenimente de mare anvergură în toată țara. De câțiva ani buni, Dani este Master Trainer la Intact Media Academy, pregătind mulți dintre profesioniștii care își încep acum cariera TV. Este extrem de iubit, de adulți și copii, pentru profesionalismul, umorul și ușurința de a se adapta unor contexte diverse în televiziune.

About Us

Ellida Toma, trainer curs "Design vestimentar"

Ea este Ellida. Ați văzut-o, cel mai probabil, la Neața cu Răzvan și Dani, acolo unde are o rubrică de Stil, de câțiva ani, fiind o prezență constantă și iubită în cadrul emisiunii matinale. Ellida este doctorand în artele vizuale la Universitatea Națională de Arte din București și are o certificare în cadrul Programului de formare psihopedagogică. Este designer vestimentar, scenograf costume și decor de teatru și televiziune, și consultant de imagine. Este extrem de apreciată și iubită de cei care o cunosc și cu care colaborează, pentru cunoștințele sale din domeniul vestimentar, răbdarea cu care transmite din informațiile bogate pe care le are în bagajul său și pentru delicatețea cu care se exprimă.

About Us

Alex Pribeagu, trainer curs “Actorie”

El este Alex. Mulți dintre voi îl cunoașteți deja din lumea teatrului, iar cei care nu au apucat încă să îl cunoască, cu siguranță vor auzi despre el. Alex este absolvent al Universității Sorbona, specialitatea teatru și al Academiei Europene de Teatru corporal Magenia din Paris. Și dacă asta nu era de ajuns, Alex este absolvent al masterului de ART-terapie din cadrul UNATC. Are o experiență de peste 12 ani în lucrul cu copiii. În prezent, mai colaborează cu UNATC, unde predă pantomima, și cu Liceul Francez Anna de Noailles din București, unde animează atelierul de teatru. În calitate de actor, Alex a jucat în proiecte de teatru și film din România și Franța și a participat în producții internaționale de film. Copiii îl iubesc pentru spiritul de joacă, spontaneitatea și naturalețea pe care le imprimă cursurilor sale.

About Us

Bianca Păduraru, trainer curs “Modelling”

Ea este Bianca. Mulți dintre voi o cunoașteți deja, din lumea concursurilor internaționale de frumusețe, a modellingului sau din universul MP Kids Group. Bianca este câștigătoare a două concursuri mondiale de frumusețe, “Miss Globe 2013” și “Tourism Globe 2018“ și are o carieră de succes în modeling, cu o experiență de peste 13 ani. Este fondatoarea MP Kids Group și MP Kids Academy, proiect prin care își dorește să împărtășească mai departe copiilor tot ce a învățat despre modeling și nu numai. Are o experiență de peste 10 ani în lucrul cu copiii, care o iubesc pentru căldura, pasiunea și eleganța pe care le exprimă la fiecare pas, dar și pentru energia cu care transmite din valorile, disciplina și profesionalismul meseriei sale.

About Us

Aurelian Ciocan, trainer cursuri „Dicție și logopedie” și “Dicție și public speaking”

El este Aurelian. Cu o experiență de peste 15 ani la activ, este cel mai căutat profesor de logopedie. Susține cursuri de dicție, logopedie și public speaking pentru copii și adulți și colaborează constant cu echipele de profesioniști ale marilor corporații din România și Republica Moldova. Aurelian este logoped și actor profesionist, cu studii universitare și postuniversitare în cadrul celor mai prestigioase universități de profil din România. Are un doctorat cu tema ,,Vorbirea de performanță” la UNATC, un master în Logopedie la Facultatea de Psihologie și Științele Educației din București, și licență în Actorie la UNATC. Cu o experiență de peste 15 ani, a antrenat mii de persoane publice, printre care vedete de televiziune, actori și cântăreți. A pregătit pentru vorbitul în public premieri și ministri din România și din Republica Moldova. A susținut sesiuni de training cu avocați, manageri, purtători de cuvânt și cunoscuți oameni de afaceri. A lucrat pentru mai mult de 20 de televiziuni și posturi de radio și a desfășurat programe de training în cele mai mari trusturi de televiziune din România (Intact Media Group și Ringier) și din Republica Moldova (General Media Group și Jurnal Trust Media). Copiii îl iubesc pentru calitatea informațiilor pe care le transmite, ușurința cu care învață de la el și răbdarea cu care lucrează cu fiecare în parte.

About Us

Flavius Iancu, trainer curs „Dans”

El este Flavius. Cu o experiență de peste 8 ani în lumea muzicii și a mișcării scenice, este un artist în adevăratul sens al cuvântului, care s-a dedicat pasiunii sale, dansul. Flavius este pasionat de muzică de când se știe. A intrat în lumea dansului cu pași mărunți, care aveau să-l poarte printr-o varietate de stiluri, ajungând în momentul de față să stăpânească o gamă foarte diversă de mișcări și coregrafii, în special din zona street dance. A avut numeroase colaborări, atât cu dansatori și artiști de peste hotare, cât mai ales din țară: a performat în cadrul Saga Festival, la evenimente publice (concerte, spectacole, concursuri - World of dance), evenimente private, proiecte pentru producători de muzică din industrie, emisiuni TV. Cu o experiență de peste 8 ani în domeniu, lucrează activ cu copii de toate vârstele, cărora dorește să le împărtășească din experiența și cunoștințele sale. Copiii îl îndrăgesc pentru dezinvoltura, creativitatea și pasiunea pentru muzică pe care le răspândește la fiecare pas și, de cele mai multe ori, prin pașii săi de dans.

Ești un profesionist și ți-ar plăcea să te alături echipei noastre de traineri?

Hai să ne cunoaștem! Suntem mereu dornici să ne extindem oferta de cursuri.

Aplică pentru a deveni profesor